torsdag 27 maj 2010

Sjuuuuk eftermiddag

Hade en sjukt nice dag på stan igår med Liza. Vi började med att skratta av oss utanför pressbyrån efter att jag skickat ett antal förvirrade sms påväg dit. Vi gick planlöst omkring och hamnade såklart utanför Kungshallarna och drabbades av plötslig hunger. Vi gick in och åt fläskfilé SANTA FEE på latino cajun. SJUK!
Sen bar det av till Åhléns, eftersom jag är så lättlurad och fick ett sms iförrgår om 20% rabatt på kläder. Jag provade massor, och tro det eller ej! (det här har aldrig hänt) ALLT satt perfekt. SJUK!
Efter det tog vi en promenad till Kungsträdgården, där alla människor hade samlats i en liten strimma av den nedgående solen. Så vi tajtade ihop oss med dem de sista minuterna av solsken. Vi satte oss givetvis precis bredvid en reggaesnubbe som satt och spelade gitarr. Här åt vi singoallakakor och skrattade av oss lite till, tills Hussein ringde och sa att han och Deniz var vid medborgarplatsen, så vi åkte dit, stod och hängde utanför McDonalds av någon underlig anledning haha vi bara hamnade där, sedan gick vi och kollade in Deniz B(MW)aby som han så länge velat visa upp. Efter det åkte jag och liza tunnelbanan till slussen (varför kunde vi inte bara gått de 500 metrarna..? :P ) och satt på Mcdonalds. Och drack apelsinjuice. Och tänkte på gamla minnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar